Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Козирози, имате всички шансове да успеете

Скъпи Козирози, през следващите седмици ще се възползвате от това спокойствие, което е от съществено значение за вашето благополучие. Ентусиазмът, необходим за напредъка на вашия житейски проект, ще ви води напред, докато емоционалната подкрепа ще ви позволи да се проектирате спокойно в бъдещето си. Ако мислите в дългосрочен план, вашите действия имат всички шансове да успеете.

Слънцето в Телец - сезонът на коридата - акцентира върху най-земната и материалистична страна. Може да се окаже, че фокусът е върху икономическите въпроси, но става въпрос и за мисленето, че парите не са единственото нещо, което е ценно, нито единственото нещо, което дава идентичност.

През последният месец на пролетта се чувствате чудесно, което ви дава енергия и усещане за свобода. Опитайте се да запазите и удължите това чувство, защото то пряко засяга не само функционирането на мозъка, но и състоянието на жизненоважни органи. През май е най-добре да излизате редовно, да прекарвате времето си в компанията на приятели и да избягвате самотата и уединението. Бъдете активни във всяко отношение – социализирайте се, движете се, танцувайте и ходете навсякъде, намирайте дейности за ума и тялото си. Избягвайте тежко психическо претоварване, тъй като то често е причина за депресия и прегаряне.

От емоционална гледна точка, нещата изглеждат добре. Качествата, на които можете да разчитате най-много през май са вашето търпение, но и силата на характера и общителността ви. Благодарение на тях лесно ще можете да намерите този баланс, който търсите от известно време. Ще има неща, за които можете да бъдете щастливи, и ще има неща, които ще ви е по-трудно да приемете. Партньорът в живота ви ще бъде като солиден бастион, каквото и да се случи, а връзката ви може да издържи теста.