Автор
Ива Петрова

Цялата истина: Скарани ли са Папи Ханс и Натали Трифонова

"Как ще го правим интервюто, Нати? Приятели ли ще бъдем? С теб винаги много добре си лафим още от преди да си развалим отношенията с това, че се борим на сцената на "Денсинг старс"", пошегува се Папи Ханс в студиото на Би Ти Ви.Чаровникът бе на гости в COOLt и даде да се разбере, че приема участието си в шоуто сериозно.

"Сега, заради теб, всички ще говорят, че сме в развалени отношения, заради конкуренцията, но сме приятели, да знаете", отговори му закачливо тя.

View post on Instagram
 

В предаването Папи сподели, че участието му в "Денсинг старс" много го е променило."Със сигурност много ни промени всички. Аз и ти сме свалили поне 5 килограма - каза Папи Ханс. - Гледам, че много хора в интервютата казват удобни неща или готови фрази и по този начин се опитват да се харесат на хората. Аз имам една свръхсила - да бъда себе си и да казвам нещата, които наистина мисля. Освен, че обичам да танцувам, в шоуто създадох дългосрочни приятели. Вече жени от трета възраст, които не знаели, че съществувам преди формата, ме спират по улицата и ми казват, че танцувам страхотно, което много ме радва", коментира музикантът, пише "България днес".